Alleen Vandaag! Gratis Verzending Op Alle Bestellingen. GRATIS VERZENDING

Over ons

AutohoezenFabriek.com is een van de grootste leveranciers van autohoezen ter wereld met vestigingen in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Gebruik makend van onze capaciteit om goederen van topkwaliteit te verwerven, hebben wij een uitstekende klantendienst & ervaring kunnen creëren in het verstrekken van producten van topkwaliteit. Wij zijn trots in het gebruik van alleen top notch materialen, zoals 600D polyester en 7 lagen niet-geweven polypropyleen en bron onze grondstoffen van bekende, gerenommeerde stof leveranciers. gegevens in autohoezen zijn van cruciaal belang voor het leveren van de hoogste kwaliteit. gegevens zoals fleece voering, gesp/riemsysteem, ventilatieopeningen, grommets, UV-bescherming en nog veel meer zijn niet alleen belangrijk om uw voertuig te beschermen, maar ook om ervoor te zorgen dat uw autohoes een leven lang meegaat. Dus of u nu op zoek bent naar de zachtste hoes of een op zwaar gebruik gemaakte, duurzame hoes om uw voertuig te beschermen tegen elk soort weersomstandigheden en vuilelementen, wij hebben het allemaal voor u.


Sinds onze oprichting zijn we trots geweest op een gemakkelijk te navigeren website. We hebben momenteel covers op voorraad voor meer dan 90.000 voertuigtypes. Opererend vanuit een 19.000 sq ft faciliteit, hebben wij de capaciteit om dezelfde dag te verschepen en bieden een gratis 3 daagse verschepingsdienst aan al onze klanten aan. Wij begrijpen dat tegenwoordig snelle & gratis verzending een vereiste is voor klanten en onze technologie, logistiek en ervaren team stelt ons in staat dat aan onze klanten te brengen. Auto's zijn dure activa en wij geloven dat het noodzakelijk is voor ieder van ons om onszelf een hoge kwaliteit autohoes te kopen om onze activa te beschermen tegen regen, sneeuw, hagel, en andere activiteiten. Wij volgen ook transparantie, ethische praktijken, en breiden producten uit op een kosteneffectieve manier. Daarnaast hebben we deskundige, vriendelijke en behulpzame vertegenwoordigers die u 24/7 kunnen helpen via chat, e-mail of telefoon.


Nogmaals bedankt voor het bezoeken van onze website en prettig winkelen bij ons. We waarderen uw tijd en we zijn blij dat u voor ons bedrijf heeft gekozen. We hopen dat u geniet van de ervaring en we hopen u terug te zien!